neem contact op
085-4866214
Uw winkelwagen is leeg

V280 - Ipanema

Verano® zonnescherm Ipanema

Lees meer

RV 41

Rolluik budget

Lees meer

Knikarmscherm Breda

Zonnescherm

Lees meer

In drie eenvoudige stappen

Stap 1: kies uw gewenste product
Stap 2: stel het product samen naar gelang uw eisen en wensen
Stap 3: bestel het product of vraag een vrijblijvende offerte aan

 • kies product afbeelding

  kies product

 • samenstellen afbeelding

  samenstellen

 • offerte of bestellen afbeelding

  offerte of bestellen

Gloudemans kozijnen en zonwering bv, Al 40 jaar een begrip in de regio

Over Gloudemans kozijnen en zonwering

Gloudemans kozijnen en zonwering is een bedrijf wat inmiddels al meer dan 35 jaar bestaat. Bij aanvang werd hoofdzakelijk gestart met de verkoop van binnen- en buitenzonwering. Door een succesvolle start breidde, enige tijd later, dit assortiment fors uit met onder andere serres, kunststof kozijnen, garagedeuren en dakkapellen. Sinds 1994 is Hans van der Vorst de eigenaar van Gloudemans kozijnen en zonwering.


Een innovatief bedrijf
Gloudemans kozijnen en zonwering was, en is nog steeds, een innovatief bedrijf. Zij kwamen namelijk altijd als één van de eerste bedrijven met een nieuw product op de markt, zoals het verkopen van serres en kunststof kozijnen en het plaatsen van dakkapellen. Maar niet alleen qua producten ook qua internet is het bedrijf heel innovatief met webshops waar u zelf online uw kozijnen, zonwering en dakkapel kunt samenstellen. Daarin zijn wij als bedrijf echt uniek!

Een hoge kwaliteit en een goede service
In de regio staan we bekend om de hoge kwaliteit en de service die we bieden. Vaak wordt dit geassocieerd met duur, maar het tegenovergestelde is bij ons waar. Bij Gloudemans kozijnen en zonwering vindt u die kwaliteit en service namelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Verder is Gloudemans kozijn en zonwering een persoonlijk bedrijf. Wij verkopen onze producten niet alleen, maar we komen ook bij u op locatie meten. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven. Doordat we vroeger zelf allebei werkzaam waren als monteur, weten we dus van de hoed en de rand. En door deze ervaring en de korte lijntjes die we bij Gloudemans kozijn en zonwering hebben, gaat er veel minder fout. 

Een eigen professionele montageafdeling
Voor het monteren van onze producten hebben we een eigen professionele montageafdeling. Deze afdeling wordt bemand door goed opgeleide en servicegerichte vakmensen. De kennis die ze hebben wordt regelmatig bijgespijkerd, zodat wij u onze hoge kwaliteit ook kunnen blijven garanderen. En dat allemaal op tijd en volgens afspraak.

 

stel een vraag

Gloudemans kozijnen en zonwering bv biedt u

 • Kwaliteitsproducten
 • Duurzaamheid
 • Snel in 3 stappen uw persoonlijke prijs
 • Mooie en actuele collectie
 • Veilige producten

Bezoek onze showroom

Van Rijckevorselstraat 53
4815 AA Breda
Tel: 085-4866214
info@gloudemansgevelprodukten.nl

Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Extra Openingstijden: